Dacă ai peste 65 de ani sau ești într-o situație care nu-ți permite să mergi la cumpărături, la farmacie sau să faci plimbarea zilnică a animalului de companie, prin vecinultău.ro poți găsi un voluntar din apropierea ta care să te ajute cu aceste drumuri.

Sistemul este foarte simplu:

  • Dacă ai nevoie de ajutor, intri pe vecinultău.ro, iar site-ul fie te va localiza, fie introduci strada/zona unde ai nevoie de ajutor și vei putea căuta un voluntar în apropiere. O dată ce ai găsit un voluntar în zona ta, îl poți suna și poți stabili cu el lista de cumpărături și modul de plată. Atenție! Niciodată nu oferi bani în avans pentru cumpărături!
  • Dacă vrei să-ți ajuți vecinii care au nevoie, te poți înscrie ca voluntar în platformă, îți completezi profilul cu toate informațiile, iar vecinii tăi care au nevoie te vor contacta. Te rugăm să respecți toate normele de siguranță atunci când faci livrări, pentru a te proteja pe tine și pe ceilalți.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta la vecinul@vecinultău.ro sau la telefon 0759 602 510, luni-vineri, între 10:00 și 18:00.

Împreună suntem mai puternici!